Partners en Links

Talent010 - Leef je Talent. Website voor betere kansen in de arbeidsmarkt. Voor werkgevers en werknemers. Door Samen-1 Communicatie. Website - marketing - marcom - vormgeving 11C

dot27x575
Een netwerk van partners.
Elke onderneming heeft de ambitie, naast eigen kracht, met een netwerk sterker op de markt te staan. Talent010 werkt continu aan een sterk netwerk. Zodat we u een nog betere service en dienstverlening kunnen bieden. Want dat is uiteindelijk waar het om draait: dat Talent010 u als werkgever of werknemer perfect kan helpen. De bescheiden gedachte erachter: als een klein beetje van uw succes op ons afstraalt, zijn wij al prima tevreden. Niet voor de lof, vlaggen of wimpels. Nee, want als we kunnen groeien, kunnen wij nog meer voor u realiseren. Onze werkwijze lijkt op een cirkel dus. Wellicht nog beter: een opwaartse spiraal. Dat is waar Talent010 voor staat. En wat ons netwerk is.

Een netwerk met voorbedachte rade.
De partners en links die wij hier aanbieden, staan hier dan ook niet ‘zomaar’. Het betreft stuk voor stuk ondernemingen, een netwerk geleid door mensen met een ideaal. Die zich bewezen hebben met een onderscheidende dienstverlening voor hun klanten. Partners dus en niet zomaar ‘bedrijven’. Sterker nog, mensen die wij kennen. Die Talent010 kennen. Gezamenlijk iets toevoegen aan elkaar en voor elkaars klanten. Scherp zijn op elkaar, met elkaar. Een netwerk dus dat zoveel sterker is dan elke individuele partner. Geen losse links, maar onderlinge verwantschap, betrokkenheid en begrip. Verbonden door een gezamenlijk doel: dienstverlening aan u.

Talent010. Leef je Talent!. Zoals u ziet, leven wij ons talent. Het talent om te netwerken. Het talent om uit onszelf, onze partners en juist ook u, het beste boven te brengen. En te benutten!

Talent010

dot27x575
Talentwinkel is partner van Talent010 en intermediair tussen Werkgevers en gemotiveerde Kandidaten. Wij selecteren onze kandidaten op basis van werkervaring en vaardigheden en verbinden hen duurzaam aan onze Opdrachtgevers.

talentwinkel-linkpage-logo-talent010

dot27x575
De Vrijwilligerswinkel is onder andere een integrale website op het gebied van vrijwilligerswerk met als doel het enthousiasmeren en activeren van burgers, organisaties en bedrijven in het kader van maatschappelijke participatie.

vrijwilligerswinkel-linkpage-logo-talent010-1A

dot27x575
Gecertifiteerd, een kennis-/accreditatiepartner van Talent010, is erkend door het ministerie van OCW voor een aantal Crebo nummers uit het MBO onderwijs. Gecertifiteerd vergaart kennis en ervaring en deelt deze met haar partners om tot optimale dienstverlening te komen. Aan de website wordt momenteel onderhoud gepleegt.

gecertifiteerd-linkpage-logo-talent010-1A

 

talent010-website-spacer-line-wdth575

  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

    Talent010 verstuurt met enige regelmaat nieuwsbrieven. Wij versturen geen ongewenste reclame en wisselen geen informatie uit met derden. Uw privacy staat bij Talent010 hoog aangeschreven.

talent010-website-spacer-line-wdth575