Talent010

banner-talent010-talent010pagina-4A

dot27x575
Ieder mens heeft talent,
wie hij of zij ook is en waar dan ook vandaag komt. Vanuit deze basis ontwikkelt en gebruikt Talent010 slimme digitale instrumenten om burgers en organisaties te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Talent 010 gelooft niet in het plakken van etiketten, maar ziet ieder mens als uniek individu.

Door gebruik te maken van ‘state of the art’ digitale ontwikkelingen, leveren wij maatwerk om talenten in kaart te brengen, te ontwikkelen en te bewijzen. Dit versterkt en helpt een individu om aan te tonen over welke competenties te beschikken. En helpt organisaties zich als geheel te ontwikkelen en meer te halen uit beschikbare talenten.

Talent010 heeft het eTalentPortfolio ontwikkeld, wat een persoonlijk digitaal portfolio is, eigendom van een individu. Hierin staan alle persoonlijke gegevens, waarvan de eigenaar bepaalt welke gegevens mogelijk worden gedeeld met een opleider, begeleider, werkgever of uitkeringsinstantie.

Uniek voor Talent010 is, dat wij erkend aanbieder zijn van Erkenning Verworven Competenties (EVC). Kennis en vaardigheden worden vastgesteld en vastgelegd in certificaten. Deze certificaten zijn gebaseerd op de Crebo’s uit het MBO onderwijs niveau 1 – 4.

Wat deze digitale instrumenten voor u of uw organisatie kunnen betekenen, lichten wij u graag verder toe in een persoonlijk gesprek. U zult versteld staan van de mogelijkheden en lage kosten die hieraan verbonden zijn.

Omdat de overheid zich steeds verder terug trekt uit het publieke domein en de verantwoordelijkheid meer bij de burger en maatschappij legt, denken wij graag met u mee naar oplossingen die deze veranderingen met zich meebrengen. Met name de veranderingen die ontstaan door de nieuwe Participatiewet, zullen een enorme verschuiving veroorzaken, waar wij een heldere visie en oplossing voor hebben geformuleerd.

Talent010

talent010-website-spacer-line-wdth575

  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

    Talent010 verstuurt met enige regelmaat nieuwsbrieven. Wij versturen geen ongewenste reclame en wisselen geen informatie uit met derden. Uw privacy staat bij Talent010 hoog aangeschreven.

talent010-website-spacer-line-wdth575