Nieuwe website en introductie

Nieuwe website en introductie

dot27x575
Onze nieuwe website heeft veel denkwerk met zich meegebracht. Hoe vertellen we simpel wat we dagelijks al vele jaren doen? Door regelgeving en overheid vaak moeilijke teksten. Terwijl het zo mooi, goed en simpel is wat we doen… Want Talent010 komt voort uit diverse specialismen waarbij wij mensen helpen hun kwaliteiten om te zetten in sterke toekomstkansen – en werk. Wij werken vooral ‘onderweg’ bij opdrachtgevers en met en voor particulieren. Niet aan een locatie gebonden dus. En zo druk dat we vaak nauwelijks tijd hebben om zelf even achterover te gaan zitten om na te denken over een website of brochures.

Erkend door het ministerie van OCW voor onze EVC diensten, het eTalentPortfolio en Gecertifiteerd!, werd het de hoogste tijd onze kennis, ervaring en sterke diensten opnieuw in de markt te zetten. Ook bestaande en nieuwe samenwerkingsverbanden (o.a. met vrijwillgerswinkel.nl en talentwinkel) zijn belangrijke nieuwe zaken.

Kortgezegd: wij zien kansen. En helpen u (betere) kansen te krijgen – en te benutten. Als werkgever en juist ook als werknemer. Als werkende, werkzoekende, herintreder of wellicht voor een totaal andere, nieuwe baan en carriere. Een dienstverlening die er toe doet. Die het verschil maakt. Voor mensen, door mensen.

Talent010. Een naam die sterk doet vermoeden dat Rotterdam en omliggende gemeenten onze focus is. Dat is (deels) ook zo, aangezien wij daar groot zijn geworden. En de uitdagingen enorm zijn. Het is juist een sterkte gebleken om in en rond het gebied ’010′ te werken. Intensieve samenwerking met (lokale) overheid, gemeente, UWV en reïntegratietrajecten hebben ons namelijk veel geleerd. En dat brengen wij al jaren in de praktijk. U begrijpt dus dat ’010′ vooral een eerbetoon is aan waar wij ontstaan zijn, en ons bestaansrecht hebben bewezen.

Talent010 is, we zouden bijna zeggen als geen ander, gericht op ‘doen’ en ‘mensen’. Dan kom je al heel snel op ‘talent’. Echt waar, iedereen heeft (ergens) talent voor. Dat is vooral wat wij weten en geloven. En dat talent, misschien van u of uw (beoogde) werknemers, vooruitbrengen, dat is onze specialiteit.

Mensen leven op. Zien nieuwe kansen. Leggen middels ons EVC en eTalentPortfolio op unieke wijze kennis, kunde en ervaring uit de praktijk vast in erkende certificaten. Een betere toekomst, op basis van je werkelijke talent. Dat is wat wij ontsluiten voor bedrijven en particulieren. Duidelijk, daadkrachtig. Altijd hulpvaardig.

Ons credo, onze slogan zogezegd, is dan ook simpel: ‘leef je talent’. Want er is niets mooiers, en vooral niets zo echt en persoonlijk, dan elke nieuwe dag je talent te benutten, te ontwikkelen. Doen wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Dat is waar deze nieuwe website en onze dienstverlening op gericht zijn. De brug naar de toekomst door je talent te benutten. Simpel samengevat, krachtig verwoord: Leef je Talent!

Graag tot ziens,

Talent010
talent010-website-spacer-line-wdth575

  • Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

    Talent010 verstuurt met enige regelmaat nieuwsbrieven. Wij versturen geen ongewenste reclame en wisselen geen informatie uit met derden. Uw privacy staat bij Talent010 hoog aangeschreven.

talent010-website-spacer-line-wdth575